Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ulaşım kolaylığı tedarik etmek lakinçlı yapılmış merdivenlerin haricinde can emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirlik kurtarmak yerine yangın merdivenleri ortamında âdem evladı çitndıran bütün bünyelarda olmalıdır.

Yangın Esnasında Konstrüksiyonlması Gerekenler Yangın esnasında personelin karışma yeteneğini zait, alevlerin başlangıç aşamasında muayene edilmesini sağlayıcı güvenlik ipuçları

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür hiçbir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; misil nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, istanbul Yangın kapısı fiyatları yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek evetğu derunin, olanaklı olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Hastanelerde ve Sağlık Merkezlerinde Yangın Eminği Hastaları ve dirlik ekipmanlarını maksimum seviyede koruyan en aktif kendiliğinden ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page